Grant Hinkson Blog

Silverlight, WPF, Fireworks, Flash, XAML, .NET, User Experience, Graphic Design, Web Programming and more!

Archive for the ‘General’ Category

Flash Forward Conference

Friday
Jul 1,2005

I’m excited to be attending my first Flash Forward Conference next week (July 6 – 8 ). Going to learn from leading flash developers and see the latest and greatest Macromedia has to offer.

  • Comments Off on Flash Forward Conference
  • Google Maps & Craigslist

    • Filed under: General
    Tuesday
    Apr 26,2005

    Just found this link on the Google Code page. Select a city and available rentals populate the google map. Very cool. http://paulrademacher.com/housing/

    New Style

    • Filed under: General
    Wednesday
    Dec 1,2004

    OK, I hit alexking.org today and found some additional themes for WordPress. I will eventually create my own, but thought this current one would work for now. I think it’s better than the default, though not 100% me. I’ll take care of that in due time.

    Blitzz Super G Wireless Router (BWA711)

    • Filed under: General
    Tuesday
    Nov 30,2004

    OK, this is just a post to help those of you searching for information on this router. I purchased the router recently and could not connect to SBC Yahoo! DSL via PPPoE. After searching the web for info and finding very few postings I thought my experiences might help additional users. I am happy to report that the Blitzz e-Support service was helpful and quick, with a very short response time (emailed back and forth a couple of times, problem resolved in less than 24 hours).

    Now to the specifics of my problem: The router’s built in form validation would not let me enter my full email address as the connection username. SBC (and I assume other ISPs) require that you enter your full email address to connect. You’ll need to download the latest firmware for the router to fix this issue. Visit the Blitzz Web Site, and drill down to the product through their “Downloads” link.

    Once you’ve upgraded your firmware, reset the router to factory defaults from the web-based console. Be sure to clear your browser’s cache, as the form validation is done via included javascript files that may still be resident in the cache.

    After performing these two steps I was able to connect without any troubles. I hope this helps!

    Meta


    Recent Comments